ArkaPlan

Sendikamız İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Toplantı Düzenledi

Güvenlik-İş Sendikamız, İST Güven A.Ş’ de çalışan üyelerimizin hak ve menfaatleri korumak amacı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinde İBB CHP Grup Sözcüsü S. Tarık BALYALI ve İBB Meclis Komisyon Başkanı Ayşegül Okumuş GÖRGÜ ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Baş Danışmanımız Prof.Dr. Türker TOPALHAN, Hukuk Müşavirimiz Hüseyin KAYA, Genel Başkan Yardımcımız Ramazan PALAK, Disiplin Kurulu Başkanımız Mehmet Gazi AKGÜL,İstanbul Avrupa Bölge Başkanımız Kenan KARABULUT, Anadolu Şube Sekreterimiz Serkan TENK ve İstanbul il temsilcimiz Yahya KALYON katıldı.


Türkiye geneli her geçen gün hızla özel güvenlik görevlilerinin tercihi olan Sendikamıza İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışan meslektaşlarımız özel güvenlik görevlileri de Güvenlik-İş Sendikamızı tercih etmeye başladı.


Kurulduğumuz 2011 yılından beri çalışanın yanında, haksızlığın karşısında tabandan örgütlenmenin verdiği sağlamlıkla hak, hukuk ve emek için İST Güven A.Ş’ de ve tüm Türkiye’ de çalışan özel güvenlik işçileri için mücadelemiz var gücümüzle devam edecektir.


Bizler özel güvenlik görevlileri olarak toplumun her anında var olmaya devam edeceğiz. Özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızın toplumdaki saygınlığı ve farkındalığını hissettirmek için ‘Özel Güvenlik Her Yerde Görmezden Gelme’ kamu spotumuzu her platformda dile getirmeye devam edeceğiz.

Her geçen gün büyüyen ve 45 Bine yakın üyemizle birlikte ‘sendikasız özel güvenlik kalmayacak’  anlayışı ile örgütlenme mücadelemiz sürecektir. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İST GÜVEN AŞ,de çalışan tüm emekçi özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızı ülkemizin en büyük Konfederasyonu TÜRK-İŞ'de , Güvenlik-İş Sendikamızda bir olmaya ve hep birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz.

e-devlet kod:345 Güvenlik-İş TÜRK-İŞ
Sen Yoksan Bir Eksiğiz

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım