ArkaPlan

Genel Başkanımız Ağrı’da Temaslarda Bulundu

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI Ağrı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız ilk ziyareti Havalimanındaki çalışan üyelerimize ve Güvenlik Müdürü Cüneyt ÇAKICI’ya gerçekleştirdi. Görev noktalarında ziyaret edilen üyelerimizin sorun ve talepleri dinlendi. Ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Fevzi KARATAŞ, Van Bölge Şube Başkanımız Naci BEYTER, İl Temsilcimiz Turgut ALPTEKİN ve iş yeri temsilcimiz eşlik etti.

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Dağarlı’ya Ziyaret
Genel Başkanımız Ömer Çağırıcı, Genel Başkan Yardımcımız Fevzi KARATAŞ, Van Bölge Şube Başkanımız Naci BEYTER, İl Temsilcimiz Turgut ALPTEKİN ve iş yeri temsilcilerimizle birlikte Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Coşkun DAĞARLI’yı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretin ardından, üyelerimizi görev noktalarında ziyarette bulunuldu, talepleri ve sorunlarını dinledi.

Ağrı İl Sağlık Müdürü Kurnaz’a Ziyaret
Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI, Ağrı İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ufuk KURNAZ’ı makamında ziyaret ederek kurumda çalışan özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızın talepleri iletildi. Ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Fevzi KARATAŞ, Van Bölge Şube Başkanımız Naci BEYTER, İl Temsilcimiz Turgut ALPTEKİN ve iş yeri temsilcimiz eşlik etti.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesindeki Üyelerimize Ziyaret

Genel Başkanımız Ömer Çağırıcı, Genel Başkan Yardımcımız Fevzi KARATAŞ, Van Bölge Şube Başkanımız Naci BEYTER, İl Temsilcimiz Turgut ALPTEKİN ve iş yeri temsilcilerimizle birlikte Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde çalışan üyelerimizi görev noktalarında ziyaret etti.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Demir’e Ziyaret
Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir’i ve KYK Yurtlarında temsilcilerimizle birlikte üyelerimizi ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Fevzi KARATAŞ, Van Bölge Şube Başkanımız Naci BEYTER, İl Temsilcimiz Turgut ALPTEKİN ve iş yeri temsilcimiz eşlik etti.

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız Ömer Çağırıcı ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, “Ağrı Havalimanı Güvenlik Müdürü Sayın Cüneyt ÇAKICI’ya, Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Opr. Dr. Coşkun DAĞARLI’ya, Ağrı İl Sağlık Müdürü Sayın Uzm. Dr. Ufuk Kurnaz’a ve görev noktalarında ziyaret ettiğimiz üyelerimize göstermiş oldukları ilgi ve duyarlılıklarından dolayı Sendikamız ve Şahsım adına teşekkür ederim.

Her zaman üyelerimizi ziyaret etmeye ve yanında olmaya çalışıyoruz, sıkılmadık el bırakmamak için ve özel güvenlik mesleğini hak ettiği değere taşımak için Biz Birlikte Güçlüyüz anlayışı ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım