ArkaPlan

Sendikamız Eskişehir'de Temaslarda Bulundu

Güvenlik-İş Sendikamız Genel Başkan Yardımcımız Fevzi KARATAŞ, Ankara Bölge Şube Başkanı Oğuzhan BOSTAN, Ankara Şube Mali Sekreteri Selahattin CEYHAN, Ankara Şube Teşkilat Sekreteri Engin UÇAR Eskişehir'de bulunan üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde Sendikamızda görevli Yavuz ATABİLEN hazır bulundu.

Sendika heyetimiz, Eskişehir de örgütlü olduğumuz Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eti Arkeoloji Müzesi, Anadolu Üniversitesi, 112 Acil Servis Komuta Merkezi, Mahmudiye Tigem, Tepebaşı Belediyesi merkez hizmet binası, Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Müdürlüğü sarısungur göleti ve balmumu müzesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir teknik üniversitesine bağlı Hasan Polatkan Hava Limanı, Eskişehir PTT Baş Müdürlüğü ve Tülomsaş'ta çalışan Özel Güvenlik Görevlisi üyelerimizi ziyaret ederek, üyelerimizin çalışma alanlarına dair sorun ve taleplerini dinledi.


Eskişehir PTT Baş Müdürü ZENGİN'e Ziyaret

Ankara Bölge Şube Başkanı Oğuzhan BOSTAN, Ankara Şube Mali Sekreteri Selahattin CEYHAN, Ankara Şube Teşkilat Sekreteri Engin UÇAR ile birlikte Eskişehir PTT Baş Müdürü Hüseyin ZENGİN’i makamında ziyaret etti.Ziyarette Sendikamızda görevli Yavuz ATABİLEN ve Soner Yasin ACAR hazır bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette, PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş ile Sendikamız arasında yapılan toplu iş sözleşmesinin hayırlı olsun dileklerimiz iletildi.


Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Döğeroğlu'na Ziyaret

Ankara Bölge Şube Başkanı Oğuzhan BOSTAN, Ankara Şube Teşkilat Sekreteri Engin UÇAR, Ankara Şube Mali Sekreteri Selahattin CEYHAN ile birlikte Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay DÖĞEROĞLU ve Rektör Yardımcısı Mustafa ŞENYEL’i makamında ziyaret etti. Görüşmeye Sendikamızda görevli Yavuz ATABİLEN ve Soner Yasin ACAR hazır bulundu.


Ziyaretler sırasında Eskişehir PTT Baş Müdürü Sayın Hüseyin ZENGİN'e, Eskişehir Teknik Üniversitesi Sayın Prof. Dr. Tuncay DÖĞEROĞLU'na , tüm üyelerimize ve değerli teşkilâtımıza Sendikamıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım