ArkaPlan

Sendikamız Konya’ Da Temaslarda Bulundu

Güvenlik - İş

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcımız Fevzi KARATAŞ, Ankara Şube Başkanı Oğuzhan BOSTAN ve Ankara Şube Sekreteri Orhan TEKBALKAN ile birlikte Konya' da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Sendikamız ilk ziyaretini, Konya PTT Baş Müdürlüğünde görev yapan üyelerimize gerçekleştirdi. Ziyarette Toplu iş sözleşmeleri hakkında bilgilendirilme yapıldı ve sorun ve talepleri dinlendi.

Konya KYK Şube Müdürü Araba'ya Ziyaret

Sendikamız bir sonraki ziyaretini Konya Kredi ve Yurtlar Kurumu Şube Müdürü İsa ARABA'ya ve kurumda çalışan özel güvenlik görevlisi üyelerimize gerçekleştirdi.

Ziyarette kurumda çalışan özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımıza yemek ücretleri ile ilgili bilgilendirme yapılarak ödemelerin en kısa zamanda yapılacağı söylendi.

Konya Havalimanı Müdürü Sapsağlam'a Ziyaret

Sendikamız son ziyaretini Konya Havalimanı Müdürü Nail SAPSAĞLAM'ı makamında ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Ziyarette kurumda çalışan özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızın sorun ve talepleri istişare edildi.

Ziyaretler sırasında Konya Kredi ve Yurtlar Kurumu Şube Müdürü Sayın İsa Araba'ya, Konya Havalimanı Müdürü Sayın Nail Sapsağlam'a, Konya PTT Başmüdürlüğünde çalışan meslektaşlarımıza Güvenlik-İş Sendikamıza göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım