ArkaPlan

Ptt Pal A.ş. 1. Dönem Toplu İş Sözleşmesi İkinci Oturumu Gerçekleştirildi

Güvenlik - İş

PTT PAL Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ. ile Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (Güvenlik-İş) 1. Dönem toplu iş sözleşmesi ikinci oturumu 16.07.2019 tarihinde Sendikamız Genel Merkez Toplantı salonunda gerçekleşti.

Görüşmeye; Güvenlik-İş Sendikamızı temsilen Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet DURCUK, Fevzi KARATAŞ ve Galip Bektaş GÜVENÇ, Genel Başkan Baş Danışmanı Prof. Dr. Türker TOPALHAN, Toplu Sözleşme Müdürümüz Murat Yadigar KEKLİK, Baş Hukuk Müşavirimiz Av. Levent ATABAY katıldı, PTT PAL Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ. Temsilen Genel Müdür Salih Ziya AYDINAY, İnsan Kaynakları Müdürü Derya CÖMERT, Fiziki Güvenlik Koordinatör M. Murat ŞAHİN ve Hukuk Müşavirleri katıldı.

Yürütülen görüşmeler hakkında bilgi veren Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI, görüşmelerin karşılıklı anlayış içerisinde yürütüldüğünü belirterek, yine karşılıklı anlayış içerisinde sonuçlanacağını kaydetti.

ÇAĞIRICI, Nezaket ve zarafet içerisinde gerek sendikamız gerekse de PTT PAL A.Ş. tarafın uzlaşmacı tavrının hakim olduğu müzakeremiz neticesinde toplu iş sözleşmesinin büyük bir kısmını geride bırakmış olduk. Hayırlısıyla toplu iş sözleşmemizi üyelerimize sağlayacağız.

Toplantıda Toplu İş Sözleşmesinin bazı maddeleri görüşülerek kabul edildi ve bir sonraki toplantının 22 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:00'da Güvenlik-İş Sendikamızın Genel Merkezinde toplanılmasına karar verildi.

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım