ArkaPlan

Sendikamızdan Sağlık - İş Sendikasına Ziyaret

Güvenlik - İş

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet DURCUK, Fevzi KARATAŞ ve Galip Bektaş GÜVENÇ ile birlikte Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren TÜRK-İŞ Konfederasyonumuza Bağlı Türkiye Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Hakan TOY ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette Sendikal çalışmalar, işçi hakları ve güncel konular görüşüldü.

Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI, gerçekleşen Genel Kurulun Türk-İş ve Sağlık-İş Sendikası camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak, Genel Başkan Hakan TOY'u ve yönetim kurulunu tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

ÇAĞIRICI, "Sağlık Bakanlığı bünyesinde ve Sağlık İş kolunun bulunduğu her alanda işçilerimizi layıkıyla temsil eden Sağlık İş Sendikamızın daha güçlü ve güzel yarınlara üyeleri ile birlikte ulaşacağından bu güzel kadronun şüphemiz yoktur" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Türkiye Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Hakan TOY ise Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI'ya ve Yönetim Kurulu Üyelerimize nazik ziyaretlerinden ve ay yıldız motifli hediyemizden dolayı teşekkür etti.

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım