ArkaPlan

Kamu Taşeron İşçileri Birliği Yöneticileri ve Üyelerinden Sendikamıza Ziyaret

Güvenlik - İş

Kamu Taşeron İşçileri Birliği Yöneticileri ve Üyeleri Güvenlik-İş Sendikası Genel Merkezimizi ziyaret ederek, Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI ile görüştü.



Görüşmede, kamudaki tüm taşeronların kadroya geçirilmesi, toplu iş sözleşmesinden taşerondan kadroya geçen işçilerinde yararlanması ile ilgili konularda istişare edildi.

Kamu Taşeron İşçileri Birliği Yöneticileri görüşme sonrası yaptığı açıklamada, ‘işçi olan, kadrolu - kadrosuz, TIS bekleyen, kadro bekleyen herkesin genel taleplerini defalarca dile getirdik ve bu konuda bizler gibi sessiz kalmayan ve her yerde işçilerin sorunlarını dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer ÇAĞIRICI'ya teşekkür ederiz' dedi.

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI'da, Kamu Taşeron İşçileri Birliği Yöneticileri ve Üyelerine, işçi kardeşlerimizin haklarını savunduklarını ve meselelerine sahip çıktığını görüyoruz ve Sendikamıza yaptıkları nazik ziyaret için teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım