ArkaPlan

Ailemiz Büyümeye Devam Ediyor 9 Kamu Kurumu Güvenlik-İş Dedi Sendikamıza Katıldı

Güvenlik - İş

MUĞLA YATAĞAN TERMİK SANTRALİ 

ZONGULDAK ÇATALAĞZI TERMİK SANTRALİ 

ADIYAMAN SAMSAT İLÇE DEVLET HASTANESİ 

BARTIN AMASRA İLÇE ENTEGRE DEVLET HASTANESİ 

EDİRNE UZUNKÖPRÜ DEVLET HASTANESİ 

EDİRNE VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 

ELAZIĞ KARAYOLLARI 8.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ 

BİLECİK SOSYAL HİZMET MERKEZİ 

BALIKESİR ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI EDREMİT LİMANI 'nde çalışan özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımız Sendikamız TÜRK-İŞ Güvenlik-İş çatısı altında birleşti. Özel Güvenlik Görevlilerinin etkili sendikası olan Güvenlik-İş ailemize katılan yeni üyelerimize Hoş Geldiniz diyoruz.


Genel Başkan Yardımcısı Teşkilatlandırma Sekreteri Galip Bektaş GÜVENÇ tarafından yapılan açıklamada, "Güvenlik-İş Sendikası olarak Türkiye’de özel güvenlik görevlilerinin çalıştığı tüm alanlarda örgütlenmenin tek yürek olmanın gururunu yaşıyoruz, özel güvenlik görevlisi arkadaşlarımız hızla Güvenlik-İş Sendikamızda birleşiyor, örgütlenme çalışmalarımız çok başarılı bir şekilde sonuç alarak ilerliyor. Biz birlikte güçlüyüz anlayışıyla tüm özel güvenlik görevlilerinin sesi olmak ve iş hayatında karşılaştıkları sorunların çözümü için birlikte mücadele edeceğiz, tüm özel güvenlik arkadaşlarımızı e-devlet sistemi üzerinden 345 kodlu TÜRK-İŞ Güvenlik-İş Sendikamızda birleşmeye, birlik olmaya çağırıyoruz" denildi. 

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım